Alapnyugdíj amit a Német állam is támogat

‼️ Állami támogatású nyugdíj – Rürup-Rente ‼️

Az Alapnyugdíjként (BasisRente) is ismert magánnyugdíj Németországban vagy más néven Rürup-Rente (Rürup nyugdíj), az egyik állami támogatású nyugdíj .
Ez a magánnyugdíj szerződésként megkötött nyugdíjforma 2005 óta létezik. Bert Rürup közgazdász mutatta be, akiről a nevét kapta.

A Rürup nyugdíjszerződések befizetései 2005-től 60%-os adókedvezményben részesültek. Ez az adókedvezmény évente 2%-kal emelkedett 2023-ig, amikor is a járulékok 100%-a levonható az adóból.

Adókedvezmény
A Rürup nyugdíjrendszer hozzájárul az adók megtakarításához. 2023-tól a teljes befizetett összeg leírható az adóból. Egyedülálló személyként maximum 26.528 euró, házastársak vagy a bejegyzett élettársak esetében 53.056 euró. Számokban kifejezve, a befizetett összeg 30-40%-át visszakapjuk (adó kulcstól függ).

Túlélők védelme
A befizetett pénz  haláleset esetén sem vész el. A nyugdíjra jogosult házastárs, bejegyzett élettárs vagy német családi pótlékra (Kindergeld) jogosult gyermekeid  vagy a törvényes örökös megkapják. Ha másra szeretnéd hagyni akkor a szerződésbe bele kell írni ki legyen a kedvezményezett.

Azonnali-alapnyugdíj (BasisSofortRente)
Egész életen át tartó nyugdíjad azonnal megkezdődik, ha nagyobb egyszeri, legalább 3000 eurós járulékot be tudsz fizetni és a BasisSofortRente mellett döntesz. A nyugdíjazás a 62. születésnaptól lehetséges.

Alapnyugdíj StartUp befektetés (BasisRente StartUp Invest)
A BasisRente StartUp Invest lehetőséget nyújt a pályakezdőknek arra, hogy a kezdetektől fogva teljes rokkantsági védelmet kapjanak az adótámogatott nyugdíjrendszer mellett, csökkentett kezdő járulékokkal.

Személyreszabott
A nyugdíjadat igényeid szerint egyedileg alakítjuk ki a jelenlegi nyugdíjlehetőségekből a személyre szabott tanácsadás alatt.
Havonta x összeg vagy évente nagyobb összeg befizetése is lehetséges.

Csődeljárás védett!!

Személyre szabott ajánlatot kérek!

nyugdijmegtakaritas-adocsökkentes

Rürup Rente – nyugdíjmegtakaritas-adócsökkentés